Ipari állvány építés

ipari állvány építés és ipari állvány bérlés

A jelenleg saját tulajdonú 100.000m3 Layher Allround típusú ipari térállvány lehetővé teszi a Gemenc Állvány Cégcsoport számára, hogy

  megrendelőit azok egyéni igényei szerint szolgálja ki megfelelő minőségben és mennyiségben.

Ipari referenciák:

  • Bioethanol Üzem – Dunaföldvár -Pannónia Ethanol Zrt.
  • Műgumi gyár – Tiszaújváros – MOL Zrt. / APS S.p.A.
  • Dunai Vasmű – Dunaújváros – Dunai Vasmű Zrt.
  • Papírgyár – Dunaújváros – Dunacell Kft.
  • Gabona feldolgozó Üzem – Tiszapüspöki – Épduferr Zrt.
  • Keményítő Üzem – Szabadegyháza – Hungrana Kft.
  • Savüzem – Péfürdő – Nitrogénművek Zrt.- ThyssenKrupp
  • MOL Finomító - Százhalombatta MOL Zrt.

A Cégcsoport ipari megrendelések esetén Layher Allround típusú ipari térállvánnyal dolgozik, mely állványrendszer az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. minőségi tanúsítványaival, valamint a Német Építésügyi Hatóság által kiadott tanúsítványokkal rendelkezik, melyek érvényesek az EU minden országában.

Az ipari állványépítést komplex szolgáltatásként nyújtja megrendelői számára. A komplex szolgáltatásnyújtás tartalmazza a teljes állványanyag helyszínre történő kiszállítását, felépítését, bontását, helyszínen tartását, lebontását valamint annak építési területről való elszállítását. A Cégcsoport nagy kapacitású saját létszámmal rendelkezik, mely lehetővé teszi számára, hogy a megrendelő igényeinek megfelelő létszámot helyszínen tartson, az ipari munkák gyakori állvány átalakítási sajátosságaira való tekintettel.

Ez az ipari állványépítés komplex szolgáltatásként történő nyújtása, a garancia arra, hogy nincs váratlan költség, mely leszámlázásra kerülne megrendelő felé, a megrendelő pontosan annyit és nem többet fizet, mint amiben szerződéskötéskor felek megegyeztek

a gemenc állvány cégcsoport küldetése

Hozzájárulni az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremtjük a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.