Homlokzati állvány építés

 
Homlokzati állvány építés és homlokzati állvány bérlés

A jelenleg saját tulajdonú 75.000m2 mennyiségű homlokzati állvány lehetővé teszi a Gemenc Állvány Cégcsoport számára, hogy megrendelőit azok egyéni igényei szerint szolgálja ki megfelelő minőségben és mennyiségben. A Cégcsoport GRÁF, EKRO és Layher - Blitz típusú homlokzati keretes csőállvánnyal dolgozik, mely állványrendszerek az ÉMI - Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. - minőségi tanúsítványaival rendelkeznek.

A Cégcsoport küldetése, hogy hozzájáruljon az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremti a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket. Ennek megfelelően a homlokzati állványépítést komplex szolgáltatásként nyújtja megrendelői számára. 

A komplex szolgáltatásnyújtás tartalmazza a teljes állványanyag helyszínre történő kiszállítását, felépítését, bontását, igény szerint hálózását, helyszínen tartását, lebontását valamint annak építési területről való elszállítását. Ez a komplex szolgáltatás a garancia arra, hogy nincs váratlan költség, mely leszámlázásra kerülne megrendelő felé, a megrendelő pontosan annyit és nem többet fizet, mint amiben szerződéskötéskor felek megegyeztek.

a gemenc állvány cégcsoport küldetése

Hozzájárulni az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremtjük a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.