Új pályázat

A GEMENC-ÁLLVÁNYOZÓ Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

A GEMENC-ÁLLVÁNYOZÓ Építőipari és Szolgáltató Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében 2017. december hó 12. napján Támogatási Kérelmet nyújtott be a GINOP-2.1.8-17-2017-00957 kódszámú, „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című pályázati felhívásra GINOP-2.1.8-17-2017-00957 azonosító számon, „A GEMENC-ÁLLVÁNYOZÓ Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” címen, melyet a Nemzetgazdasági Minisztérium 2018. március hó 28. napján - 50%-os támogatási intenzitás mellett – 15.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesített. A tárgyi projekt megvalósítására kiállított Támogatói Okirat 2018. április hó 13. napjával lépett hatályba.

A Felhívás olyan eszközök beszerzését támogatja, amelyek a támogatást igénylő vállalkozásnál a támogatási kérelem benyújtásakor nem álltak rendelkezésre és beszerzésük révén a támogatást igénylő vállalkozásnál új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre.

Társaságunk a tárgyi projekt megvalósítása során 4 db eszközt kíván beszerezni, köztük: 1 db rönkhasító szalagfűrészt, 1 db egyengető gyalugépet, 1 db páros szélező fűrészgépet és 1 db vastagoló gyalugépet, mely gépekkel nem rendelkezik.

Az új eszközök beszerzésével vállalkozásunk feldolgozóipari tevékenységét fejlesztjük. Az eszközök beszerzése újabb faipari termékek létrehozását eredményezi. A GEMENC-ÁLLVÁNYOZÓ Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság számára újdonságnak számít, hogy az eszközök megvásárlásával, beszerzésével új piaci szegmenst tud felkutatni, lefedni, és új típusú alapanyagokkal, új és modern termékeket tud gyártani. A projekt hozzájárul a vállalkozás eddig kis mértékben folytatott feldolgozóipari tevékenységének fejlesztéséhez, ezáltal az az árbevétel növekedéséhez, a piaci pozíció megtartásához, tovább erősítéséhez, valamint a Kft. sikeres működéséhez.

A projekt tervezett fizikai befejezése: 2018. december 30.

a gemenc állvány cégcsoport küldetése

Hozzájárulni az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremtjük a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.