Bemutatkozás

A Gemenc Állvány Cégcsoport a GEMENC-ÁLLVÁNYOZÓ Kft. megalapításával kezdte meg hozzájárulását az építőipari vállalatok sikerességéhez, akként hogy a piacon egyedülálló szakmai felkészültség, rövid határidők és pontosan kivitelezett biztonságos állványtechnológiát biztosított valemennyi megrendelő részére.

A megrendelői kör és a piaci igények növekedésével további két Társaság alapítása vált szükségessé, annak érdekében, hogy a Megrendelők kimagasló minőségű kiszolgálása gördülékenyen hosszútávon biztosított legyen. Ennek érdekében került megalapítása a Gemenc Állványépítő Kft. TETÁN-ÁLLVÁNY Kft., a Tér és Homlokzati Állványtechnológia Kft., valamint a Royal Lotus Kft.,  így mára ez az öt cég ugyanolyan profizmust és technológiát alkalmazva szolgálja ki valamennyi megrendelőjét, mint a Gemenc Állvány Cégcsoport (továbbiakban: Cégcsoport).

A Cégcsoport egyedüli tulajdonosa Morva Imre, aki mai nappal immár több mint 25 éve tevékenykedik aktívan az állványozási szakmában. Morva Imre Németországban sajátította el a szakma valamennyi praktikáit és fogásait. Míg Morváné dr. Dadi Eszter építőipari szakjogászi képzettségével biztosítja a stabil működést.

A Gemenc Állvány Cégcsoport fő és egyben kizárólagos tevékenysége a biztonságos állványtechnológia kivitelezése, mint komplex szolgáltatásnyújtás megrendelői számára. A tulajdonos cégvezetési politikája alapján a Társaság első osztályú minőséget, gyorsaságot és rugalmasságot biztosít valamennyi megrendelője számára, országos szinten.

állvány bérlés, állvány építés, homlokzati állvány, ipari állvány

A Cégcsoport sikerei számokban:

 • Ajánlatkérésre 24 órán belül válaszolunk
 • Munkavédelmi bírságot nem kapott
 • Állványzatairól egyetlen munkabaleset sem történt
 • Évente felülvizsgáltatja teljes állvány eszközeit
 • Zömében Layher Blitz és Layher AllRound típusú állványrendszerrel dolgozik
 • Teljes állvány mennyisége új és legfeljebb 5 éves állványanyag
 • Közel 3.000.000m2 állvány mennyiséget épített bontott
 • 300.000m2 saját tulajdonú homlokzati keretes állványanyaggal rendelkezik
 • 150.000m3 saját tulajdonú ipari tárcsás állványanyaggal rendelkezik
 • Stabil munkavállalói és kivitelezői állomány
 • 4db 7,5 tonnát meghaladó teherbírású saját tehergépkocsi
 • 11db 3,5 tonna teherbírású saját tehergépkocsi
 • 6db személyszállító kisbusz

Lehet az állványozandó terület vagy homlokzat egyenes, kiugró, íves, magas, görbe, régi vagy új, templomtorony, víztározó, ipari kémény vagy akár repülő, a Gemenc Állvány Cégcsoport megoldja.

.

 

RÓLUNK MONDTÁK

„Ez a csapat olyan állvány mennyiség építésére képes I. osztályú minőségben egy napon, mint más állványozó társaság több nap alatt, így időt és pénzt spóroltunk.”
Tóth Tihamér  - műszaki vezető.

„Úgy dolgozik a Gemenc, mint egyetlen más magyar építőipari cég sem.”
Gianluca Belloli - APS

„Önök voltak az első olyan állványos cég, akik érthető ajánlatot adtak, és éreztem, hogy minőségi szolgáltatást kapok.”
Takács Katalin

 

a gemenc állvány cégcsoport küldetése

Hozzájárulni az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremtjük a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.