Bemutatkozás

A Gemenc Állvány Cégcsoport a Gemenc Állványozó Kft. megalapításával kezdte meg hozzájárulását az építőipari vállalatok sikerességéhez, akként hogy a piacon egyedülálló szakmai felkészültség, rövid határidők és pontosan kivitelezett biztonságos állványtechnológiát biztosított valemennyi megrendelő részére. Ez mára a Cégcsoport küldetésévé vált, miszerint hozzájárulni az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremtjük a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.

A megrendelői kör és a piaci igények növekedésével további két Társaság alapítása vált szükségessé, annak érdekében, hogy a Megrendelők kimagasló minőségű kiszolgálása gördülékenyen hosszútávon biztosított legyen. Ennek érdekében került megalapítása a Gemenc Állványépítő Kft. valamint a Tetán Állvány Kft., így mára e három cég ugyanolyan profizmust és technológiát alkalmazva szolgálja ki valamennyi megrendelőjét, mint a Gemenc Állvány Cégcsoport (továbbiakban: Cégcsoport).

A Cégcsoport egyedüli tulajdonosa Morva Imre, aki mai nappal immár több mint 20 éve tevékenykedik aktívan az állványozási szakmában. Morva Imre Németországban sajátította el a szakma valamennyi praktikáit és fogásait. Magyarországra visszatérve egyéni vállalkozóként kezdte meg tevékenységét, melyet a megrendelők felé tanúsított magatartása és szakmai elhivatottságának köszönhetően 2006. évre kinőtt és döntött a Gemenc Állványozó Kft. megalapítása mellett.

A Gemenc Állvány Cégcsoport fő és egyben kizárólagos tevékenysége a biztonságos állványtechnológia kivitelezése, mint komplex szolgáltatásnyújtás megrendelői számára. A tulajdonos cégvezetési politikája alapján a Társaság első osztályú minőséget, gyorsaságot és rugalmasságot biztosít valamennyi megrendelője számára, országos szinten.

A Cégcsoport többek között annak köszönheti sikereit, hogy a dolgozói kör immár több éve stabil, fluktuációmentes, így a csapat összeszokottsága minden nap megmutatja eredményét a munkahelyen, az elvégzett állványszerelési mennyiség és minőség tükrében.

A Társaság munkatársai szintén évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az építési szakipar, különös tekintettel a modern és biztonságos állványtechnológia szerelése terén. A Cégcsoport átlagos (saját) létszáma 50-55 fő, mely lehetővé teszi több kisebb vagy egy nagyobb építési csapat biztosítását a munkahelyeken.

Számos megrendelő által visszaigazolásra került, hogy ezen csapat olyan állvány mennyiség építésére képes I. osztályú minőségben egy napon, mint más állványozó társaság több nap alatt. Ennek megfelelően a Gemenc Állvány Cégcsoport hatékony és professzionális munkavégzés biztosít valamennyi megrendelői számára, piacképes áron.


A Gemenc Állványozó Kft. a fent említett létszámon felül 5 IVECO típusú 3,5 tonna teherbírású, 2 FORD típusú 3,5 tonna teherbírású, 1 MERCEDES 3,5 tonna teherbírású, 1 MAN típusú 7,5 tonna és egy 12 tonna teherbírású Mercedes saját tulajdonú tehergépkocsival rendelkezik, mely lehetővé teszi a Megrendelői igényeknek megfelelő állványmennyiség gyors szállítását.

 

A jelenleg saját tulajdonú 75.000m2 mennyiségű homlokzati állvány és 5.000m3 Layher Allround típusú ipari térállvány lehetővé teszi a Cégcsoport számára, hogy megrendelőit azok egyéni igényei szerint szolgálja ki megfelelő minőségben és mennyiségben. A Cégcsoport GRÁF, EKRO és Layher típusú homlokzati keretes csőállvánnyal és Layher Allround típusú ipari térállvánnyal dolgozik, mely állványrendszerek az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. minőségi tanúsítványaival, valamint a Német Építésügyi Hatóság által kiadott tanúsítványokkal rendelkezik, melyek érvényesek az EU minden országában. A Társaság megrendelői számára biztosított komplex szolgáltatásnak köszönhetően ez a mennyiségű homlokzati állvány szinte teljes évben kihasználásra kerül, így a Társaság folyamatosan fejleszti és bővíti eszközállományát annak érdekében, hogy valamennyi Megrendelőjét akadálymentesen szolgálja ki. 

A saját foglalkoztatású dolgozói létszám, a saját tulajdonú gépjárműpark és a jelentős mennyiségű homlokzati állványnak köszönhetően a Cégcsoport versenyképes árpolitikát alakítottak ki Megrendelőik számára, hiszen nincs a Társaságot terhelő alvállalkozói működési vagy egyéb rejtett költség, melyet áthárítana Megrendelői felé.

állvány bérlés, állvány építés, homlokzati állvány, ipari állvány

A Gemenc Állvány Cégcsoport eddig számos városban végzett országszerte állványozási munkát, az általánosabb és egyben egyszerűbb

 megrendelésektől egészesen az egyedi speciális építést igénylő munkákig. A rendelkezésre álló állvány mennyiség és minőség mellett a folyamatosan képzett dolgozói kör tette a Társaság számára lehetővé azt, hogy az állványozási munka valamennyi területén bizonyítson. 

A Panel program keretében a Cégcsoport rendszeresen végez állványozási munkálatokat panelházakon és egyéb lakóépületeken. A speciális építés keretében a 30 méter feletti állványozási munkák terén szintén jelentős tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt 9 év során közel 3.000.000 m2 felületű állványt épített és bontott le a Cégcsoport.

A rendkívül nagy szakmai tapasztalattal rendelkező dolgozói kör lehetővé teszi a Társaság számára, hogy speciális és egyedi megrendeléseket vállaljon el és szerződött határidőn belül, I. osztályú minőségben adjon át Megrendelői számára. 

Lehet az állványozandó terület vagy homlokzat egyenes, kiugró, íves, magas, görbe, régi vagy új, templomtorony, víztározó, ipari kémény vagy akár repülő, a Gemenc Állvány Cégcsoport megoldja.

A Gemenc Állvány Cégcsoport csoport célja, hogy kimagasló és megbízható tevékenységét és üzleti kapcsolatát jelenlegi megrendelőivel fenntartsa, valamint országos szinten minél több potenciális megrendelővel megismertesse azt, bízva abban, hogy sikeres együttműködési folyamatot kezdhetnek meg egymással, hosszútávra tervezve.  

Mind a Tulajdonos mind az összes vezető, a személyes kapcsolat erejében és hatékonyságában hisz, így ők minden esetben rendelkezésre állnak, hogy a megrendelők felé teljesítsék a Cégcsoport küldetését, miszerint hozzájárulni az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremtsék a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket

.

a gemenc állvány cégcsoport küldetése

Hozzájárulni az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremtjük a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.